MENU

Pangamin BiFi Plus s inulínom a pup.olejom 200tbl vrecko

Doručenie do 24 hodín
Široká sieť výdajných miest a boxov po celej krajine
Bonusový program pre registrovaných zákazníkov

Pangamin BiFi Plus s inulínom a pup.olejom 200tbl vrecko

EAN: 8595226400250 ID: 19629

Doplnok stravy.


Skladom (2ks)
5,58 €
60,65 €/kg

Nákupom tohoto produktu získate 12 bonusových bodov

Doprava po celej SR
zajtra u vás
Dátum expirácie: 30.4.2026
Výrobca: Ostatní

Popis

Pomáha regulovať hladinu cholesterolu, predchádzať kardiovaskulárnym ochoreniam. Zloženie: jemne sušené pivovarské kvasnice, prospešné mikroorganizmy (bifidobaktérie a laktobacily), olej z pupalky dvojročnej.
 
BIFI PANGAMIN PLUS s inulínom je prírodný prípravok obsahujúci 50 % kvasničnej biomasy a 50 % okysleného polotovaru z odstredeného mlieka s prospešnými mikroorganizmami, obohatený o nenasýtené mastné kyseliny (linolovú a gama-linolenovú) zo semien dvojročnej pupalky dvojročnej. Fazuľový olej v kombinácii so sušenými kvasnicami a baktériami mliečneho kvasenia vhodne dopĺňa zloženie výrobku, ktorý má pozitívny vplyv na organizmus. Ženy ho ocenia pri predmenštruačných ťažkostiach, bolestiach a depresiách. Prispieva k regulácii hladiny cholesterolu a je dôležitý pri prevencii kardiovaskulárnych ochorení a rakoviny hrubého čreva.
 
BIFI PANGAMIN PLUS s inulínom znižuje negatívny vplyv životného prostredia a nesprávnych stravovacích návykov. Účinok prebiotík a probiotík Prebiotiká obsahujú zložky (napríklad pivovarské kvasnice), ktoré stimulujú činnosť prospešnej mikroflóry hrubého čreva. Prebiotiká poskytujú substrát pre prospešné mikroorganizmy, čím stimulujú ich množenie. Probiotiká sú produkty, ktoré obsahujú jeden alebo viac živých - životne dôležitých mikrobiálnych druhov, ktoré pôsobia na organizmus s cieľom zlepšiť zloženie črevnej mikroflóry.
 
Účinky probiotických baktérií: potláčajú rast patogénnych mikroorganizmov produkciou kyseliny mliečnej, octovej a maslovej (potláčajú hnilobné procesy a pôsobia proti zápche). Pôsobia imunostimulačne - chránia pred patogénmi (stimulujú imunitu), zvyšujú odolnosť voči bakteriálnym infekciám. Pomáhajú obnoviť normálnu črevnú mikroflóru v období rekonvalescencie, najmä po liečbe antibiotikami a ožarovaní. Produkujú vitamíny skupiny B (vrátane B 12), vitamín K, uľahčujú vstrebávanie a využitie vitamínov.
 
Zlepšujú vstrebávanie a účinnejšie využitie viacerých druhov minerálov z potravy - vápnika, železa a niektorých stopových prvkov (zinok, meď - dôležité z hľadiska imunologických reakcií organizmu). Znižujú obsah cholesterolu v krvi tým, že podporujú vylučovanie žlčových kyselín z tela, čím znižujú riziko kardiovaskulárnych ochorení. Inhibíciou hnilobných baktérií znižujú obsah amoniaku a toxických amínov v krvi (napr. nitrozamínov), čím znižujú riziko rakoviny hrubého čreva, pečene a obličiek.
 
Probiotické baktérie (bifidobaktérie, laktobaktérie) majú priaznivé účinky pri prevencii a liečbe ochorení tráviaceho systému a tzv. civilizačných ochorení. Vitamíny, minerály, stopové prvky, bielkoviny a mnohé ďalšie látky obsiahnuté v kvasniciach treba vnímať ako biologický komplex, ktorý napriek niekedy pomerne nízkemu obsahu účinných látok v prípravku tvorí protiváhu mnohým multivitamínovým prípravkom. Tieto prvky svojou prirodzenou interakciou niekoľkonásobne zvyšujú svoju užitočnosť pre ľudský organizmus. Prípravky s obsahom pivovarských kvasníc ponúkajú to najlepšie zo súčasného sortimentu výživových doplnkov. Biologicky cenné dusíkaté látky (bielkoviny, cerevisín, zymokaseín, nukleoproteíny, glutatión, esenciálne aminokyseliny) sú prirodzenými zložkami sušených pivovarských kvasníc.
 
Glycidy (esp. glykogén, ribosa, desoxyribosa) Lipidy (nenasýtené mastné kyseliny, esp. kyselina linolová a linolová, označované ako vitamín F). Fosfatidy a steroly (lecitín, kefalín, er;sterol a steroly podobné pohlavným hormónom). Minerálne látky (Ca, P, K, Mg, Na) Stopové prvky (Fe, J, Cu, Zn, Mn atď.) Vitamíny (tiamín - B1, riboflavín - B2, pyridoxín - B6, niacín - B3, kyselina listová, kyselina pantoténová - B5, kyselina p-aminobenzoová, kyselina pangamová - B15, kalciferol - D, cholín, kobalamín - B12). Enzýmy zo skupiny hydrolýzy aj desmolázy. Iné biologicky aktívne látky (biotín - H, inozitol, antianemický faktor, glykokiníny, cytochróm, melanínové pigmenty atď.).